Share
 
 
Ben jij fan van Dyona?
Word dan een Dyona Ambassador en spaar voor webwinkeltegoed!Koop je regelmatig iets in de webwinkel van Dyona en deel je dat graag met je vrienden? Hoe leuk zou het dan zijn als je webwinkeltegoed kunt sparen door jouw enthousiasme over onze artikelen te delen met anderen?! En met dat winkeltegoed kan je dan zelf lekker shoppen in de webwinkel!

Doordat er zoveel moois wordt gedeeld in de community van Dyona en daarbuiten leek het mij een fantastisch idee om iets terug te geven aan de mensen die hun liefde voor onze artikelen delen. Dyona heeft alleen zo kunnen groeien dankzij de geweldige klanten en community! En nu kan ook jij onderdeel van het Dyona team worden als Dyona Ambassador!
 
Iedereen kan Dyona Ambassador worden! Het maakt niet uit of je 100 of 10.000 vrienden hebt.
Wel is het voor ons belangrijk dat je het echt leuk vindt om Dyona Ambassador te zijn!
 
 
 
 
Hoe het werkt:

Jij deelt jouw enthousiasme, liefde en aankopen van Dyona op je social media en bij vrienden.
Bijvoorbeeld op Instagram, Facebook, Blog, Vlog en/of Youtube.

Je ontvangt van ons een unieke kortingscode die je met jouw vrienden en volgers kunt delen. Wanneer zij deze gebruiken bij hun bestelling ontvangen zij korting op hun aankoop.

Je begint op het eerste niveau en als je veel deelt en mensen aanspoort om wat te kopen kom je terecht op niveau 2 en 3. En dat is kassa voor jou want dan ga je webwinkeltegoed sparen!

Eén keer per maand kan je aan ons laten weten wat je hebt gedaan, wij kunnen jou dan vervolgens ondersteunen in het vergroten van je bereik. Alleen als je dat wilt, dit is niet verplicht.Drie Ambassador niveau's

Niveau 1
Delen, delen en nog eens delen! Hier begint iedereen zodat wij kunnen zien hoe het gaat en waar we je eventueel ondersteuning in kunnen bieden.

Niveau 2
Wanneer de eerste €150,- zijn besteld met jouw kortingscode ga je al naar niveau 2! Je bent nu lid van het Dyona team en ontvangt het Dyona Ambassador Package met goodies gratis!

Jij ontvangt webwinkeltegoed door aankopen die gedaan zijn met jouw kortingscode. Dit tegoed is 2,5% van de aankopen die mensen hebben gedaan met jouw kortingscode.

Niveau 3
Wanneer je echt lekker bezig bent en we regelmatig bestellingen krijgen met jouw kortingscode gaan we in overleg om het percentage dat jij ontvangt te verhogen. Dit kan oplopen tot wel 10%!


 
Bij aanmelding is het belangrijk dat je alle vragen volledig, eerlijk en zo duidelijk mogelijk invult.
Aan de hand van de aanmeldingen die we ontvangen maken we een selectie van mensen die Dyona Ambassador worden.
We beginnen met een klein aantal Dyona Ambassadors. Jouw email adres voegen wij toe aan de nieuwsbrief lijst voor het Dyona Ambassador programma.
 


Email Marketing door ActiveCampaign